Du er her: Tjenester

Kongsberg Lift & Maskinutleie... " Vi strekker oss lenger "

Kongsberg Lift & Maskinutleie AS er et selskap i sterk utvikling som har som mål og være en sterk partner på utleie av maskiner og utstyr til bygge-anleggsbransjen, privat og offentlig sektor. I tillegg til dette leverer Kongsberg Lift & Maskinutleie AS en rekke tjenester til sine kunder, slik som verkstedstjenester, årskontroller på lifter, utleie av Manitou teletruck med fører ute på byggeplasser samt enkle oppdrag med våre billifter.

Verksted

Vårt verksted består av meget kvalifisert personell på både lifter og anleggsmaskiner som gjerne tar reparasjonsoppdrag, servicer og også årskontroller på lifter.

Truckkjøring

Vi leier også ut Manitou teletrucker med fører på timebasis, disse maskinene kan leveres som faste trucker eller rundstsvingende. Truckene kan leveres med forskjellig utstyr som hydraulisk vinsj, fjellsikringskurv, søppelkasse og fast kranarm. Også mulig og leie vanlig motvektstruck med fører for lossing/lasting o.l. i vårt område.

Enkle oppdrag

Vi påtar oss også enkle oppdrag med lifter / billifter som f.eks reparasjon av flaggstang, fjerning av is og snø fra tak der vi ordner med sperring av gater / fortau o.l 

- ta gjerne kontakt med oss!

32 72 29 00

post@kongsberglift.no

Åpningstider: Man - Fre 07.00 - 16.00

Kongsberg: Industriveien 5
3610 KONGSBERG
Tlf: 32 72 29 00
Fax: 32 72 29 01
post@kongsberglift.no
Drammen: Holmestrandsveien 98
3036 DRAMMEN
Tel: 32 26 02 80
Fax: 32 26 02 81
post@drammenlift.no

Webdesign og e-handel fra Siteman AS

Her finner du oss: